Без Бербатов Юнайтед завърши 0:0 с Нюкасъл

Манчестър Юнайтед стъпи накриво срещу Нюкасъл като гост и пропусна още повече да се доближи до 19-ата титла във Висшата лига и остави жива интригата в шампионата.

Обратно в новината

Коментари - Без Бербатов Юнайтед завърши 0:0 с Нюкасъл | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фен съм на манчестер обаче наистина халфовете им са пълни дърводелци. без бербо не се връзва играта на отбора. а роонеъ си е наистина прехвален играч. съсипват талантливия бербо-пълни нещастници *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хаиде сега , ако беше на терена да се разхожда , задалжително щяха да паднат ...........

Странна работа!Ако англичанин беше водач в листата на голмайсторите щеше да е издигнат в култ и всичко щеше да му е простено.....Но българина Бербатов е постоянно плют и крити куван.....

Фен съм на Юнайтед, обаче много ще се зарадвам да паднат от 3-те стола на земята. Изпуснаха ФА Къп, ще изпуснат Шампионската лига със сигурност още със Шалке, вече дори искам да изпуснат и първенството, щото тоя сър Алекс вече ме ядосва. Като се жалват от Берба, като пускат конете на терена и мухата без глава Чичарито, да си сърбат попарата...и нека това да бъде последния сезон на Бербо там - да отиде в хубав клуб в който спокойно да завърши кариерата си играейки, а съра да го махат вече от Юнайтед. Намразих ги, честно !!!

И аз съм на същото мнение.

Руни и Чичерито казаха след щастливата победа над Челси,,искаме Барса". Смях голям. Ще ги изкъртят отново, а и след всичките простотии на ,,съра'' силно се надявам да изпуснат и първенството.

Нищо не става от МЮ ,с Бербо слаби ,ама без Бербо са трагедия,никакви купи няма да видят тази година.

Няма значение дали снощи Юнайтед бяха с Бербатов или без него... За пореден път се видя, че халфовата им линия неструва! Гигс неможе да е постоянно на 100%. Бсе пак е на 37!!! Лакомията Нани се лута цял мач... Чечарито направи такъв пропуск във втората минута, след пас на Рууни, че ако беше Кралицата, тя щеше да го вкара-ситуация идентична с тази на Бербатов! Дървото О'Шей въпреки фрапантната си грешка срещу Ман.Сити бе отново титуляр! Андерсън така и неразбра, че е на игрището титуляр. Г-н Фергюсън, продавайте колкото се може по-бързо Бербатов, че следват мачовете на истината:с Арсенал и Челси, а повярвайте ми аз лично ще стискам палци да ги загубите и двата /в едно с този ви с Шалке/.

jezoff

Война! Само така мога да определя личното отношение на сър Алекс спрямо Бербатов. От какво е породена и какви са целите, засега можем само да гадаем. Едно е сигурно - Берба не е от футболерчетата, които непрекъснато мрънкат и роптаят срещу шефа. И въпреки това... Нещата явно са доста по-дълбоки. Ще поживеем, ще видим. Как да не е логично да оставиш топ реализатора си извън групата заради пропуск, който при него рядко се случва, а принципно е нещо обичайно в играта на коя да е друга звезда, логично е. Как да не е нормално да дадеш пореден шанс на великан от типа Карик, който не един път е опропастил мач (както и Скоулси, междувпрочем) и търси себе си от година и половина - нормално е... А, забравих, той е ингилизче, а на хората от Имперска Британия трябва да се гласува доверие безрезервно. Нагледах им се и на играта вече - там няма какво да се види. Юнайтед в момента представлява организиран хаос - Брауново движение на безмозъчни частици, пришпорвани само от загрявката зад врата от шефа. Същия тоя шеф, дето не остарява според него, но май не знае, че коровата атрофия е неизбежна с годините. Той няма и как да го осъзнае, защото там атрофията и на подкоровите ядра е вече напреднал и необратим процес, в момента финкционира само ствола. Какво пък - той е достатъчен за преглъщане на кисело английско винце и джвакане на дъвка... Не искам да коментирам повече Юнайтед - те сами ще разберат, къде се намират още в мача с Шалке. И по-добре там да ги спрат, защото оакването на финала ще боли много... и срамът ще е голям. Дано само Берба не играе и тогава, за да не си изтриват калните цървули в него... Пожелавам на Българина здраве и мотивация да напусне това жалко подобие на европейски гранд за да ни порадва още по зеления терен. Обявявам официален бойкот на това тимче и заявявам, че няма повече да коментирам комедийното им шоу.

няма война а реалности 1 слаб бербатинков 2 лаком за голяма заплата без покритие 3 неразбирателство със съекипниците- навиква ги псува и прочее 4 иска английско гражданство в пакета с договора. .. може да вкараш 5 парцала на умрял вратар за 5 0 но когато не подаваш не тичаш и половин гол не вкарваш и губиш мача.за къф чеп са ти тези 5 гола??? такаче мърдата бербатов нее решил с гола си нито един важен мач..

jezoff

Пишеш елементарно-агресивни глупости... както винаги.

Братленце не елошо че не разбираш грам от футбол лошото е че се излагаш пишейки глупости по форумите

На няколко човека=спамери, се плаща да пишат простотии по адрес на Бербатов.Ако някой не е забелязъл, тези марионетка едни и същи простотий бълват без всякаква логика.Боби Михайлов се опитва да настрои запалянковците против Бербатов, който отказа да играе по свирката му.гейХонитеее ....за много малко пари си губите времето тук. МЮ е много по-велик отбор от Твенте!!!!!!!!!!

Само, който не е играл футбол може да вини Бербатов за пропуските му.Видяхте, че на всеки може да му се случи.

Естествено че пак Бербатов е виновен ..... а ония куци коне дето уж са във форма никой не ги видя че изпуснаха повече от Берба .... проста Съра да си смени диоптъра и всичко ще е наред . Относно играта на Манчестър - не че се вижда такава - но едно е сигурно ако станат шампиони това ще е най слабия шампион на Англия от години и....

Така им се пада ! Сега и Руни и Чикирики имат огромни пропуски и не трябва да играят повече... Егати малумниците ! ! А САФ-а ако беше човек щеше да защити Бербатов ! 21 гола да вкара бербатов и 1 пропуск да го срива е чиста спекулация ! Това ако беше Руни щеше да е издигнат в култ отдавна !

Е той Руни и с 10 гола, и с по 10 съвсем неточни пасове на мач (например срещу Челси) е издигнат в култ ...

Да, добре се получи! Исках даже Нюкасъл да им нашокат репата с три-четири гола, но нямаше кой да го направи! Кеф ми е, че лъсна същността им без Нашето момче, защото когато е на терена им връзва непохватната игра. Чичарито наистина е като момченце, което иска да бъде пръв в квартала, но няма да стане от класата на Бербо, никога!

jezoff

"Какво да правя сега, като не вървят нещата, кой да взема да пусна? Май ще трябва пак на Димитър да дам шанс, колкото и до не ми се иска. Няма как. Митко, къде си, бе? Айде отивай там да печелим мача. А, чакай, бе, той къде е? Егати наглярчето е тоя Бербо, как ме дразни само, даже не е дошъл в групата за мача! Ей точно когато ми трябва и не мога да разчитам на него. Най-гадното е, че като не бием сега и не знам с кого ще се оправдавам. Направо ще ми се изкълчи ченето от дъвки и от нерви." - Цитат из размисли на един неостаряващ футболен мениджър-бог.

Чудесно се получи.Добре,че нашето момче не беше дори резерв,че тоя дядка щеше да го пусне в 75 минута и пак да е той виновен.Нека сега се чуди кой да пуска.Оуен е в по-добра форма от Берба.хаха А Чики рики го разпънаха огромните защитници на Свраките.

За МЮ с този "треньор" накратко:Нямаше дуспи,нямаше Бербатов-нямаше голове.Само аз ли виждам някаква закономерност тук?

Не разбрахте ли, че просто искат да махнат Бербатов от Юнайтед и правят всичко възможно да го направят. Не съм фен на Бербо, ама всеки нападател който не играе редовно просто губи форма. Освен това имаме пресния пример и на Гарата - хванаха го защитниците изкъсо и дотука. За Бербо важи същото - след толкова голове вече го пазят внимателно и да може да вкара му трябва подкрепа от халфовете и крилата и то да създадат поне 3-4 положения за него /в крайна сметка нали им е централен нападател/ - а в Юнайтед освен Гигс като халф другите и за чеп за зеле не стават!

Какво сте ревнали вкупом бе? Нюкасъл били изпадащи? Имат 40 точки, което им гарантира оставане в лигата, пък има и още 5 мача! Снощи Ман Ю играха прилично, просто не им вървеше пред гола! Това е!

фъргюсън е съгласен да изгуби и купата ако трябва само и само да унижи Бербата, егати треньора, съсипаха добрия футболист, както стана с Лечков навремето, както и със Стоичков..........българска съдба

каде ми е изказването -оператор дескриминатор да ти е.. маиката

Напълно се присъединявам към всички които се възмущават от тенденциозното отношение на сър Алекс към Берба. Мисля че съра провали Митко. Не може да си вкарал 5 гола и следващия мач с Арсенал въобще да не те пуснат. Въпреки че съм привърженик на МЮ заявявам, че митко трябва да си ходи. Има други велики отбори които ще го оценят подобаващо.

бербатов пропусна в предишния мач защото му липсва ритума.саф го дуржи на пеиката е то нестава 10 мача на пеиката да го пуснеш и да ти вкара 5 гола.какво направи пияндето руни и другите прехвалени дри.лиовци обаче надали тях ще ги упрекнат.бербо да си ходи на друго място кудето ще гу използват и ценят.в манунтд му минаха наи силните години на пеиката. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя Ернандес само голове на "гюме" може да вкарва!Руни 100 мача без гол,никой не го плюеше а Бербо за 1 мач го сринаха с 22 гола!Тъпи Англичани!

Всичко което исках да кажа вече е написано по долу!Всичко в този живот се връща.Фенове сме на МЮ , но и ние снощи бяхме против тях заради отношението към Бербатов.И видяхме, че има провидение. Ще видите,че пак няма да оплюят никой така както Бербатов.Важното е, че сър получи добър урок!!!

+1

Пак да него пускат :)

55 x 2

е те тоя Чекатило ся им го намааа на всички отворковци и разбирачи,виде се колко е жалък заедно с онова прехвалено ренде Рунката.Нека им е убаво!!

Не разбирам какво толкова намира Бербатов в този отбор, че да иска там да приключи кариерата си. Богат клуб наистина, но прекалено дълга резервна скамейка, странно толерирани треньорски приумици и глупости. Би могъл - за по-малко пари обаче, да играе редовно и да блести в някой по-малко претенциозен европейски отбор - както прави Раул в Шалке, например. Не разбирам ...

Абе не е лош отбора - имат супер игри ... ама имат американски собственици и много напрежение винаги да са Но.1 и да печелят много много паре ... и от това се прецакват нещата ... Примерът дето го дават с Раул е ок. Ама в Шалке има много по-малко напрежение. Никой не ги натиска да станат шампиони - само ги карат да играят по-добре и ако стигнат 2-3-4 място, в който и да е турнир са супер доволни .... а в МЮ хем искат да са първи хем требе чикчирито да играе вместо голмайстора на отбора за да падат пари от мексиканската публика и секви такива мизерии ...

аз ще припомня диего форлан който беше постоянно пренебрегван от сър-а а се видя на какво е способно момчето веднага след като се махна и отиде във вилареал

Тия малоумници от английската преса и ръководството на МЮ май забравиха, че когато Руни беше в най-голямата криза, Бербо му подаде три пъти на празна за да вкара и се "отпуши", вместо да мисли за собствената си сметка при голмайсторите. Но всичко се връща!

без бербатов два паса не могат да си подадат.ако ги хване барселона тежко им

сар алекс може да е бил добар,но ако даржи бербатов на скамеиката и да толерира мексиканеца ще загуби и титлата и ще се оправдае с бербатров-глупак.ами тоз оператор които определя кои как да се изказва требе е от комунистическо време -това се казва дискриминазя

сар алекс може да е бил добар,но ако даржи бербатов на скамеиката и да толерира мексиканеца ще загуби и титлата и ще се оправдае с бербатров-глупак

Ся да видим английскийьот весникаж кого ша почнат да плюват?.И въобще ще плюят ли някого.Ах забравих на терена не бе щатната изкупителна жертва.

Сега Фърги тъй трябва да нахока и разпне Гигс зарад пропуските ,че да му се изясни че ще получи титлата "Сър" веднага след като първо двамата братя да Силва станат барони .

Е щеше да е много комично ако свраките си бяха ритнали 100процентовата дузпа дето направи Андерсинковец .Съра съвсем щеше да посърне, че трябва дословно да се цитира в изявлението си от предния мач ,със съвсем семпла промяна само в имената .И да се самоопровергае ,че има точно един -единствен човек дето му е крив иначе всичко си е о.к.

Сър Кривогледко Алекс ще ти кажа на теб защо не победихте.Ако Рууни беше вкарал,ако Чичерито беше вкарал,ако Гигс беше вкарал Юнайтед щеше да победи.Знаеш ли кой все пак е виновен:Бербатов!!Виновен е защото диша,а докато диша винаги ще е виновен!Тъка си е.Тука 5 нападателя-3 централни и две крила ,плюс един център халф неможаха гол да вкарат,затова Бербатов е виновен.Кажи го пред медийте,за да имат пак същият проверен источник на футболни измислици.Вече футболът на МЮ е остарял,както и самият сър.Не видяхме никаква комбинация в наказателното поле.Бербатов е виновен!Крайно време е изкуфелият тренер да си събира багажа от "Олд Трафорд".Толкова груби тактически грешки имаше че логично се стигна до тук.Свраките подложиха крак към титлата,при това слабо първенство.Челси слаб,Арсенал слаб,Ливерпул слаб.Игрите под всяка критика.Осен блъсканица за първа топка и центрирания нищо хубаво.Тъка се играеше през 1966 г. когато Англия едвам изравни на България.Сбогом Алекс......!

да, да..би било добре с този състав да загубят още...нашто момче им е виновен...хахаха...жалко, но мисля че го съсипват незаслужено

а кво стана с маисторите .тоа посраня рнандес.нещо маи .................? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тъиййй, айде да видим утре във вестниците съпругата му на Хари Реднап колко положения няма да изпусне според медиите. И тая вечер имаше работа за нея. Нека ги видим сега имат ли поне малко обективност. Аз откога им приказвам, че проблема на МЮ изобщо не е Бербатов. Един куп играчи не стават даже за отбор от първата половина- разните му Карици, Андерсоновци, Ошеевци, Гибсъновци, Флетчъри и т.н, те точно с Бербатов взели се хванали. Ами то няколко играчи го мъкнат целият този отбор на гърба си и между тях е Бербатов. Чиста дузпа имаше да, ама за Нюкясъл! Нарушение срещу Льовенкранц направо по книга, и разбира се напълно безсмислено, дело на недоразумението Андерсон, наследника на рижия касапин Скоулс.

Бербо, заради гаврата с тебе даже и без титла тая година би било логично за МАНЮ

сигурно утре от "СЪН" ще напишат че пак наш Митко е виновен-сигурно аурата му е попречила на дървото Чикирики и селяка Руни да вкарат...всичко на тоя свят се връща...

Виновен за загубата не е Бербатов. Голът стана след грешка на Карик.Карик обаче игра срещу Свраките. Всъщност, в мача със Сити, Чичарито бе доста безполезен. Нани също направи слаб мач. Скоулс не бе Гигс и така Бербо отново остана изолиран. Английската медии обаче трябва да се занимават с нещо и се мъчат да направят интрига използвайки Бербо в Юнайтед, Фабрегас в Арсенал и Дрогба в Челси. Има и още нещо. По английските стандарти, Бербо е вече стар и на Юнайтед му трябва покупка на друг и млад нападател. Истинските проблеми обаче не са в нападението, а в средата и в защита. Там трябва да се купува на едро това лято. Пред Бербо има поне два пътя. Да играе в друг отбор ако много му се рита или да бъде резерва с добра заплата в Юнайтед, още някоя и друга година. И да не забравяме, че с първия си пропуск Бербо отмъсти за отношението към него.

Типичен ангийски мач, много тичане, ама без идея и импровизации... Не е това стилът на Бербатов. Затова и не го харесват. Ама и той ли да вземе да се прави на безмозъчно говедо - не си струва... А Чичерито голям симулант бе...олигофрен скапан!

И баба Пена от Горно Нанадолнище щеше да вкара топката във вратата а пък големите герои Руни и цигането Ернандес нижеха пропуск след пропуск.Но за тях може и всичко е простено.Бездарници и пълни нещастници са целия отбор воглаве със сър Алекс.

SH

Това, че всички се надпреварват да изпускат 100%-ви положения, никак, ама никак не оправдава пропуските на балеринов!!! Да са живи и здрави и дано АРСЕНАЛ да ги накаже накрая!!! Пожелавам на Ман.Юн. една голяма калъфка!!!

бербатов им пречеше срещу сити,а сега *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Без Бербатов МЮ са кръгла нула. Изкуфелият дядка САФ да го д...!

със бербатов какво направиха срещу сити

Срещу Сити ги нямаше тея от средната линия. Как очакваш Бербатов да направи нещо? Искаш да се връща до наказателното поле, сам да си взема топката, да мине през цялото игрално поле (отново сам) и накрая дори да вкара? Ами ако старата тиква му е забранил да прави такива упражнения и му е казал по-назад от централната линия да не се връща?!

Е да, къде е сега новоизлюпената мексиканска звездичка,неможа да ''изпъкне'' както обикновенно.

Сега вече съм сигурен,че има господ или провидение!Всички от МЮ пропуснаха-и чичарито, и руни, и гигс!Ще ги видя утре коментарите?!Склерозата не прощава,дори и да я гониш с Уиски!Долу ръцете от Бербо!Какво е виновен,че Слънцето свети по-силно от Луната?!

абсолютно съм съгласна... много бързо гордостта беше сломена