Моуриньо: Понякога футболният свят ме отвращава

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо обяви, че отборът му вече няма шансове да елиминира Барселона, след като загуби с 0:2 на свой терен, и предстои реванш на "Ноу Камп".

Обратно в новината

Коментари - Моуриньо: Понякога футболният свят ме отвращава | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера, защо всички винят Барса за "очевадния" червен картон на Пепе - влезе с бутоните при това не му беше първо нарушение. Също така не разбирам как може да подценявате реакцията на Алвеш - като те боли, те боли. Колкото д симулациите на Педро и Бускетс - Ди Мария се въргаляше повече и от двамата взети заедно.

и мен ме отвращава, футболът на Mоуринjо.

Не мога да го разбера този пън.Не разбирам и футбола,който кара да играят гениалните футболисти на Реал.И ако има нещо,което лично мен ме отврати в този мач беше кретенското влизане на Пепе с бутоните напред.100% червен картон.Какво ми реват сега?!? Пълни нещастници,които играят жалък футбол с прекрасни футболисти...

Да играеш с 11 човека в защита ида разчиташ на грешките на другите е грозно, страхливо и не отива на голям отбор като реал мадрид ! Футболът на моуриньо разчита на грешките на другият отбор, на защитната игра и на рушенето на играта на противника - това не е нито красиво, нито забавно, нито сериозно - може да е ефективно, но за всички с изключение на феновете на отбора на моуриньо е грозно - това не е футбол, а сметкаджийство. Снощи моуриньо беше надигран и от футболистите и от треньора !

Това не беше мач вчера. Цялото първо полувреме се смях на женчовците, падаха като пилци при всяко докосване, съвсем осезателно играчите на Барса. Евала на Роналдо, може да не му беше ден, но горе на втора надигра Пойол. Трябва да се стегнат нещата и да се престане с тези невероятни свирки за фалове и караници със съдията. Преди се играеше футбол, сега е "докосни ме да видиш изкуството, магията на футбола" Определено съм на мнението на Моуриньо - футбола на моменти ме отвръщава и мен, особено като гледам такива симуланти като Дани Алвеш. Мъже ли са, какви са, не знам Живи и здрави.

Барса са лигльовците на Европа.Съдиите здраво ги подпират,а и съвсем професионално симулират.ФАКТ!!!

Нищо, майната им на Барса. Догодина ще имашвъзможност за реванш!

Е, Специален, да ти кажа честно "футболът", който играят ръководените от теб отбори, ме отвращава винаги.......

Бацня, то няма мач без червени картони срещу Барса напоследък. Наистина ли ти изглеждаха толкова добри? На мен ми омръзнаха постоянните им симулации и протести около съдиите. Браво на Меси, а иначе не им прави чест. Иначе Реал не играха добре, може това да е бил замисълът. Все пак не разбирам, защо Моу налага тая маймуна Адебайор, а не използва къде по-качествен футболист като Бензема. И въобще да вкара нападател за Йозил, при положение, че лекето Рони игра само за себе си беше самоубийствено.

Иван Иванов

Всеки играе толкова добре, колкото му позволява противника! Ти да видя някаква смислена стратегия на Португалчето вчера? Излязъл нашия без нападател, с идеята да руши играта и да пази...и аз не знам какво да пази? Ами ако играят чисто няма да им показват картони! Ама Страхливия ги е инструктирал друго - ще ритате здраво, момчета, да им вземете страха, пък като се уморят към 75 мин ще пусна и едни нападател, че то май съм домакин и не е лошо да вкарам гол.....

Боли, нали говедо мръсно? Мадри каброн, Барса кампеон!!!!

Понякога (да не кажем винаги) футболът, който изповядва Моу ме отвращава!!!

прав е Моу..не че Б.са бяха по слабите, но такива мачове, да не кажа че това е и единствения мач в света, на това ниво, не е хубаво да се решава по този начин..разваля се шоуто

ficho666

Както винаги Жозе казва това, което има да се каже. За това този човек е толкова велик!!! От Барса съм цял живот, но откакто Мо е треньор на Реал, значително повече им симпатизирам. Днес отново беше грозно и нагло прецакан от съдията!

Да не мислиш, че някой ти варва!?Куку!