Моуриньо бе изгонен да догледа полуфинала от Шампионската лига от трибуните в 63-та минута, след като видя един от най-важните му играчи – Пепе – да бива изгонен от арбитъра Волфганг Щарк.

"Реваншът е мисия невъзможна," заяви Моу след мача, цитиран от Гонг.

"Барселона се класира за финала. Понякога футболният свят ме отвращава. Да, ние отпаднахме."

"Искахме да изкараме до определен момент при 0:0, след което да вкарам нападател, и след това да атакуваме вече с четирима. Но реферът не го позволи," обясни игровия си план португалецът.

"Ако бях на мястото на Барселона, щях да се срамувам от начина, по който спечели Шампионската лига през 2009," продължи да напада съперника Моуриньо, намеквайки полуфинала между Челси и Барса тогава.

"Беше скандално това, което се случи тогава на "Стамфорд бридж". Сега същото скандално нещо се случи на "Бернабеу".

"Не знам дали е заради Вияр, заради УНИЦЕФ, или какво, но не разбирам как това може да продължава. Никой няма шанс срещу Барселона. Откъде идва мощта им? Да печелиш така е отвратително," добави "погнусен" наставникът на Реал.

"Какво казах на рефера, за да ме изгони? Нищо. Просто му се смях. Ако кажа онова, което ми е на сърцето в момента, с кариерата ми е свършено. Просто не знам защо се случват такива неща…," завърши Жозе.