"Видяхме един добър мач за ЦСКА, успяхме да постигнем целта си - 3 точки. Аз искам да изкажа радостта си от наличието на 12 играч - феновете. Днес стадионът беше пълен. Радвам се, че всички вече дърпаме в една посока. Истински благодаря на привържениците", сподели наставникът на ЦСКА.

"Хареса ми това, че създадохме много голови положения, можехме да вкараме още 4 гола. Но и самият резултат даваше възможност на футболистите да се освободят и да покажат нещо красиво. И в днешната среща се видяха проблеми за изчистване. Играчите показаха спортен интелект и поведението им на терена е успешно, независимо с какви схеми излизаме да играем."

Колкото до предстоящия мач с Левски, Стойчо Младенов каза: "Това е един мач от шампионата, с по-различен заряд. Между Левски и ЦСКА никога не може да се определи кой е фаворит. Ние имаме по-голямо самочувствие, заради точките и мястото ни в класирането. Както те, така и ние, организираме всички сили и отиваме като на война. Само който го е играл този мач, знае за какво става дума, един много различен мач."