Английският национал ще бъде извън терените повече от месец, а това може да накара сър Алекс Фъргюсън да спре преминаването на Димитър Бербатов, за да има още един вариант за атаката на "дяволите".

Изданията в Италия не спират да съобщават в последните няколко дни, че Фиорентина и Манчестър Юнайтед са се споразумели за бившия капитан на националния отбор на България, а сумата възлиза на 5 милиона евро. Въпреки това трансферът може и да не се осъществи и той да остане на "Олд Трафорд" още известно време.

Слуховете сочат още, че сър Алекс Фъргюсън е ядосан на Уейн Рууни, който бе оставен на скамейката в мача срещу Фулъм, когато се контузи. Първоначално беше обявено, че възстановяването на Рууни ще трае четири седмици, но е напълно възможно той да отсъства повече.

Английският нападател се появи като резерва през второто полувреме при успеха на "червените дяволи" с 3:2 над Фулъм, но секунди преди края на редовното време бе контузен. Рууни се хвърли пред удар на Уго Родайега, а футболистът на лондончани при приземяването си на тревата стъпи с цялата си тежест с бутоните върху бедрото на Рууни, припомня Гонг.

Бербо: Всичко ще е наред, не четете много вестници