Пелето обаче обяви, че не е доволен, че той и колегите му започват отпуснато мачовете си.

"На мен не ми хареса първото полувреме. Играхме плахо, несигурно, отстъпихме инициативата на противника. Като че ли трябваше да ни вкарат, за да се събудим и да покажем нашите качества и характер, показахме отборен дух. Всеки искаше да победи, което лично мен много ме зарадва. Щом съм имал възможността да помогна на отбора, това е радващо за мен и съм доволен", каза Пелето.

"Няма никакво значение с кой сме играли преди това – ЦСКА си е ЦСКА. И да бяхме паднали днес с 5 гола, дербито си е съвсем различен мач. Но трябва да си вземем бележка – първите полувремена почваме като дробове. Явно трябва нещо да ни се случи, за да се ококорим", допълни капитанът на Левски.

"Каквато и да е ситуацията, ние реагираме. Хубавото е, че публиката ни подкрепи днес. Без значение колко зле играхме през първата част, феновете останаха зад нас и ни вдигнаха след почивката. Аз очаквах, че Райков ще бие, изобщо не се сърдя, че не ми е подал. Това са моменти, в които взимаш някакви решение и се надяваш да не си сбъркал", завърши Ангелов, цитиран от Novsport.