Първото попадение падна още в 1-та минута и бе дело на Лукас Саша. След разбъркване в наказателното поле на "белите", Саша стреля силно от около 30 метра, топката се удари в лявата греда на вратата на Славия и рикошира в гърба на Георги Петков, оплитайки се в мрежата на домакините за 1:0.

Здраво Лазаров можеше да изравни в 10-та минута, но ударът му от пряк свободен удар срещна една от гредите на вратата на ЦСКА и отиде в аут. Двата тима имаха няколко опасни положения пред противниковата врата, но до нов гол на стадион "Славия" не се стигна чак до 90-та минута.

Михаил Венков с глава оформи крайното 0:2 и донесе трите точки за своя отбор. По този начин, ЦСКА изпревари Славия на петата позиция в класирането.

Венци Стефанов: Стойчо сигурно е бил на друг мач

Стойчо Младенов недоволен от съдийството

Ботев Пловдив пък е вече трети в таблицата след нова победа у дома. "Канарите" биха Локомотив София с 2:0 след две попадения на Тодор Неделчев. Те са вече със 17 точки, а Литекс падна на четвъртото място с 14 точки, съобщи БГНЕС. 

Локомотив Пловдив направи 1:1 като гост на Етър. Мартин Кавдански изведе "смърфовете" напред в резултата, но новото попълнение Дормушали Саидходжа измъкна точката за домакините.

В последния мач, който също се игра днес, Монтана разби с класическото 3:0 Пирин Гоце Делчев. Попаденията за монтанчани бяха дело на Димитър Воденичаров, Миро Антонов и Деян Христов.