Младенов за пореден път бе изключително недоволен от действията на съдията.

"Играхме 14 срещу 11 в повечето от игровото време. Имаше тенденция в съдийските решения от началото до края. От първия кръг страдаме от такова естество във всеки мач. До кога ще продължава този терор срещу ЦСКА, не знам. Такъв терор срещу ЦСКА не е имало от времето на Аспарух Никодимов и ЦСКА игра срещу Беласица в Петрич - три отменени гола и неотсъдени дузпи. Но искам да им кажа, че с това нещо няма да бъде унищожен ЦСКА. ЦСКА отново ще се вдига и ще се развива, колкото и да се мъчат да ни унищожат и да ни мачкат. Наистина се замислям дали трябва да се занимавам с футбол", обяви старши треньорът на "червените" след мача.

"Аз съм доволен, защото видях един променен отбор. Обликът на отбора е коренно различен от това, което беше в миналия мач срещу Етър. От първата до последната минута играхме с агресивност, концентрация и тактическа дисциплина. Без да се поема никакъв риск в дефанзивен план, успяхме да постигнем желаното", каза още Младенов.

Той коментира и предстоящото след две седмици дерби с Левски.
"Както ние тях гледаме, така и те нас. Надявам се да се получи един открит мач, за да има емоция и адреналинът на хората да се вдигне. В края на краищата нека, който е по-добрият, да победи", каза Младенов, цитиран от БГНЕС.