Наставникът на "акулите" бе глобен с 5000 лева за обиди срещу длъжностно лице. Херо говори в за предаването "Пред банята" в ефира на TV7.

"Какво да говоря, аз нямам думи. Вижда се, че това, което казват, че съм казал и това, което в действителност съм отправил като "обвинения" въобще не съвпада. Едното няма общо с другото. Не съм казвал и половината от епитетите, които ми бяха приписани. Искам да питам и кой е Павел Колев, че да сезира БФС? И кой орган на въпросната Централа е сезирал той? Нещо тази ситуация хич не ми е ясна“, изрази възмущението си старши треньорът на Черноморец.

"Иначе вие знаете какво е мнението ми. Неведнъж съм казвал - всеки от грандовете в българския футбол има съдия, който свири в негов интерес. Те са прикрепени към отборите и правят това, което трябва. Неведнъж съм говорил с президенти и собственици на родни клубове да спрат с тези неща. Надявам се всичко да премине по-бързо, но да не се забравят тези неща. Каквото трябва да платя – ще си го платя“, сподели още Димитров. категоричен бе Херо, цитиран от Гонг.

Херо: Ще преборя моя тумор, но футболния никога