Първото полувреме беше доста скучно, докато през второто имаше минути, в които се наблюдаваше приличен футбол.

"Черно море" влезе по-остро в мача и първите голови положения бяха за тях, създадени от Бурабия в 5-ата минута и от Живко Петков.

В 16-ата минута обаче Кешеру пропусна да се разпише, след като беше изведен сам срещу Китанов след грешка във варненската защита, но вратарят на гостите спаси. Две минути по-късно румънският нападател на шампионите от фаул нацели страничната греда.

В 21-ата минута гостите пропуснаха отлична възможност, като Симеон Райков центрира, Матиа Курьор стреля с глава в аут, а Моци задържа Живко Петков с ръце. Само пет минути по-късно обаче домакините искаха дузпа, но тв-повторенията показаха, че Венков не е играл с ръка. Венков спаси още един път вратата на моряците до края на тази първа част, след като в 36-ата минута се хвърли самоотвержено и спаси удар на Джонатан Кафу от 3 метра.

"Черно море" поведе в 35-ата секунда на второто полувреме, след като Даниел Георгиев пусна пас през центъра, топката попадна в Курьор, който прехвърли вратаря Борян за 0:1.

Радостта на домакините обаче трая само 10 минути, като в 55-ата Клаудиу Кешеру изравни след пробив и подаване на същия Натаниел от ляво. Кешеру се освободи от залепилия се зад гърба му Кулибали и вкара за 1:1.

В 64-ата минута лудогорци можеха да стигнат и до пълен обрат, но комбинацията между Натаниел и Кешеру този път не сработи. Натанаел центрира отново от левия фланг и намери Кешеру в наказателното поле. Румънецът стреля с глава, Мамуту Кулибали увисна, но Китанов спаси. Само две минути по-късно и гостите се разминаха с гол.

В последните 10 минути от мача обаче събитията бяха основно в половината на гостите, а вратарят Китанов няколко пъти показа класа със спасяванията си, съобщи БТА.