На стадиона в Поморие вратарят Георгиев се превърна в герой за тима си, след като спаси три дузпи на Калиакра.
Двата тима завършиха наравно 1:1 в редовното време, което доведе до продължения и дузпи.
Срещата започна равностойно и независимо от положенията на Черноморец Поморие, Калиакра успяха да отбележат ранен гол. В 13-та минута Делчо Стоилов получи възможност да открие резултата отблизо, след като преди това бранителите на Черноморец Поморие не успяха да изчистят топката.
Независимо от това "поморийските акули" се активизираха и в 33-та минута успяха да изравнят резултата. След центриране отляво, Цветан Филипов си спря топката с гърди и успя да реализира гол от точката на дузпата.
До края на редовното време двата тима не успяха да си вкарат гол, макар, че имаха положения. В 88-та минута Иван Райчев от Калиакра получи втори жълт картон след нарушение към Божинов и напусна играта.
В 90-та минута домакините изпуснаха своя шанс да се класират на финал, след като Божинов остана сам срещу вратаря, но не успя да овладее добре топката, Добрев успя да го изпевари.
Тимовете не успяха да решат мача и в продълженията, което доведе до изпълнение на дузпи, в които вратарят на домакините Георгиев се превърна в герой след три отлични спасявания.
След победата си Черноморец Поморие ще се изправят срещу победителя от полуфинала между Чавдар Етрополе и Берое, които играят в момента.