До това решение "сините" шефове са стигнали след като футболистът е поискал нова отсрочка от време за да даде съгласието си да играе в Левски.
Преди време Георги Иванов и защитникът се бяха разбрали да се изчакат до петък на обяд, когато футболистът да каже ще премине ли в Левски. Дори на представянето на другите нови спортния директор заяви пред медиите, че иска Бандаловски в отбора и ще го изчака до петък.
Оказа се, че Иван иска нова отсрочка от 10 дни за да продължи да си търси отбор в чужбина. Това не се е понравило на ръководството и то е решило да не чака повече Бандата.
Левски започна подготовка от 9 юни, но поради различни причини старши треньора Ясен Петров не може да използва всички налични футболисти. Една част от тях минават медицински изследвания, друга част карат треньорски курс, а Гара Дембеле се прибра във Франция "по семейни причини".
В неделя Левски заминава за подготвителен лагер в Правец и от понеделник започва същинската част от подготовката.
След като Ясен Петров впечатли с различните от миналата година тренировки, днес преди обяд той участва в играта на джитбол като бе в един отбор с Йордан Милиев и Мартин Димов. Отборът му победи без проблем съперника в лицето на Георги Христов , Иво Иванов и Сашо Киров.
След обяд "сините" имат още едно занимание от 18 часа.
Иван Бандаловски се разбра с Левски