Управата на червените публикува писмо до феновете в официалната страница на червените.
Ето и публикацията без редакторска намеса:
Скъпи привърженици на ЦСКА,
За нас като ръководство, треньорски екип и състезатели на най-великия клуб в България ЦСКА, е огромна чест да поднесем своите поздравления по случай началото на годишния събор на феновете на ЦСКА.
Пред прага на новия сезон, вярваме, че заедно с всички вас, ще успеем да извървим нелекия път към успеха до самия край. Вярваме, че единството, което винаги е било изключително безценен елемент от връзката помежду ни, ще ни направи по-силни и ще остави всички наши съперници далеч зад нас.
В името на свещените четири букви, в името на историческите успехи на любимия клуб, в името на всеки един привърженик на ЦСКА, ние гарантираме, че ще дадем всичко, на което сме способни, за да може накрая на сезона нашият клуб да седне на шампионския трон.
С вашата неоценима подкрепа, безрезервно доказана в стотици изпитания, която не веднъж е окрилявала червения отбор и го е понасяла на крилете на победата, сме убедени, че можем да постигнем и невъзможното и да запишем името на ЦСКА за пореден път в историята на българския и европейския футбол.
Всички ние вярваме, че тази година феновете на ЦСКА, присъстващи на годишния събор, ще бъдат повече от миналите години.
Също така вярваме,че пламъкът на червената идея ще гори още по-силно в сърцето на всеки привърженик на флагмана на българския клубен футбол.
Пожелаваме на всички присъстващи на годишния събор на феновете на ЦСКА незабравими дни на Шуменското плато и на всички привърженици на нашия клуб в България и по света – много радостни изживявания с любимия отбор през новия сезон.
Венцислав Живков
Изпълнителен Директор
ПФК ЦСКА ЕАД

Павел Дочев
Старши треньор

Тодор Янчев
Капитан