ЦСКА започна срещата с новата си екипировка, с която ще играе през предстоящия сезон. В началото на мача и двата тима изпитваха някои проблеми с горещината, въпреки ранния час, което оказа влияние и на играта им.
След преполовяването на полувремето обаче ЦСКА заигра по-добре. Доказателство за това бе великолепната самостоятелна акция на Маркиньос, който финтира двама бранители и пробва да прехвърли стража Фернандес, но топката срещна горната греда на вратата на немците.
Пет минути по-късно обаче нямаше кой да спре Маркиньос, който получи добър пас от Тиеро и с изстрел покрай излезлия Фернандес направи 1:0.
В края на първата част Гранден излъга цели четири защитници, след което подаде на Руи Мигел, който нацели горната греда, но миг преди това бе отсъдена засада на португалеца.
През втората част ЦСКА направи 4 смени, като явно целта на треньора Павел Дочев бе да изпробва, колкото се може повече играчи. В 53-та минута Делев изведе отлично Минев, но бекът стреля лошо и топката излезе в аут.
В 77-та минута Файк можеше да изравни, но ударът му с глава след центриране излезе в аут.
В последните минути играта се разпокъса и топлото време също попречи на отборите да покажат най-доброто от себе си, но въпреки това ЦСКА заслужено стигна до успеха.