"Преди казах, че още дълго време ще гледат номер 17 в отбора. Необходимо е обаче да се поучим от грешките си и да бъдем реалисти. По-добре в предстоящите квалификации да тръгнем с малка кошница и така мач за мач пък, дай, Боже, да стигнем до Евро 2012. Видяхме на световното, главните ни съперници Англия и Швейцария не са толкова страшни", заяви врачанинът.
"Много съм доволен, че подписах за 2+1 години с Болтън. Градът е близо до Манчестър, няма да се местим, а и децата ще продължат в сегашните си училища. Парите ще са по-малко, но за мен е важен проектът. Мениджърът Оуен Коуен ме смята за основен играч, освен това на моята възраст е от значение срокът на контракта. Имах предложения от други английски клубове, а също от Испания и Германия", призна крилото.
"С Манчестър Сити не се разделихме по най-добрия начин. Не съм разговарял нито с мениджъра, нито с шефовете. Аз им благодаря за всичко, но те не се отнесоха човешки с мен, а също и с Елано, донякъде и с Валери Божинов. Този клуб не се управлява добре. Някои хора пък имаха още от самото начало негативно отношение към мен. Въпреки това им пожелавам успех", заяви Мартин.