Европейският шампион Силвeн Вилтор е сред вариантите за нов нападател на ЦСКА, научи Novsport.
36-годишният френски футболист е изявил желание да облече червената фланелка и е готов да подпише едногодишен договор с "армейците" през следващата седмица.
Вилтор, чийто най-силни години бяха в лондонския Арсенал (вдига две титли на Висшата лига) и Лион (трикратен шампион на Франция), в момента е свободен агент, след като договорът му с Метц изтече.
За "петлите" нападателят има 92 мача с 26 гола. Най-високият връх в кариерата му е титлата на Стария континент с екипа на Франция от Евро 2000. Вариант пред ръководството на 31-кратните шампиони е и холандският стрелец Йохан Воскамп, след като Павел Дочев окончателно се отказа от ирландеца Килиън Шеридан.
25-годишният играч на втородивизионния Хелмонд вече е казал "Да" на ЦСКА, но предстоят разговори на по-високо ниво. Дори и въпросните футболисти да не заиграят на "Армията", в ЦСКА няма да правят трагедии.
Дочев вече има в главата си титулярния състав, с който ще започне битките в Лига Европа и дербито с Левски. В отбора всичко е спокойно и играчите са готови за предизвикателството сезон 2010/11.