Пред около 300 зрители "червените" показаха добра игра и записаха четвърти успех в четвърти мач на немска земя. За "армейците" точни бяха Павел Виданов (17’) и Николай Манчев (89’ от дузпа), а Никос Суебис си отбеляза автогол (78’). Именно Суебис вкара почетното попадение за гръцкия тим в 80-та минута.

Намерението на Павел Дочев да започне с обиграването на евентуален титулярен състав за началото на новия сезон не се осъществи, след като през второто полувреме на срещата специалистът подмени изцяло своя отбор. В игра се появи дошлият на проби Хорхе Москера. Той имаше на разположение половин час да покаже възможностите си пред Дочев.

Интересен бе стартовият състав на ПАОК, в който имаше едва един гръцки футболист.

"Червените" от София поведоха в резултата още в началото на мача. В 17-та минута Спас Делев центрира от фаул в наказателното поле, а Виданов с глава засече за 1:0.

Едва в края на двубоя паднаха всички останали попадения. В 78-та минута, Румен Трифонов центрира остро отляво, а Суебис засече в собствената си врата, за да удвои преднината на ЦСКА на 2:0.

Само две минути по-късно грешникът за гърците се разписа в българската врата. След разбъркване в наказателното поле на Чавдаров след изпълнение на корнер, Суебис успя да вкара за 1:2.

Крайният резултат бе оформен минута преди последния съдийски сигнал. В 89-та минута Томи Костадинов бе фаулиран в наказателното поле. Единайсетметровият наказателен удар бе изпълнен от Манчев, който не сбърка за 3:1 в полза на "армейците".

Последната контрола на ЦСКА е в сряда срещу Рот-Вайс Оберхаузен от 20 часа българско време.