Заниманието продължи точно 59 минути на тренировъчната база на клуба на бившия тим на Христо Стоичков Чикаго Файър при температура на въздуха 32 градуса и беше наблюдавана от около 1500 фенове.

Бербо представи новия екип на Юнайтед

Червените дяволи стартират серията си от четири мача в петък с двубой срещу шотландския гранд Селтик, като атаката на тима ще бъде водена от българския нападател Димитър Бербатов.

Следват два мача с американски отбори, както и мач срещу сборен състав от звезди на Мейджър лигата, насрочен за 28 юли, информира Гонг.

"Вероятно срещу Селтик ще бъде най-тежката ни среща по обективни причини", каза сър Алекс Фъргюсън след края на заниманието за журналистите.

Това е трето американско турне за Юнайтед при управлението на сър Алекс Фъргюсън, стартирал треньорската си кариера на Олд Трафорд през далечната вече 1986 година.

"С всяка изминала година нивото на футбола в Америка се повишава. Това се дължи от една страна на добрата работа на хората в Лигата, а също така и на представянето на националния отбор. Обичам да играем тук, защото ни гледат милиони деца", каза още сър Алекс в Щатите.