Домакините превъзхождаха през целия мач противника и след последния съдийски сигнал бяха дълго аплодирани от своите привърженици. Само в рамките на две минути Левски отбеляза два гола.

В 12-та минута след изпълнение на ъглов удар от бразилеца Жоазиньо топката попадна в Христо Йовов, който я заби в мрежата на ирландския вратар Питър Чери, предаде БТА.

В 14-та минута комбинация между Дарко Тасевски и Веселин Минев завърши с точен пас към Даниел Младенов и той с отмерен удар от границата на наказателното поле увеличи на 2:0 за Левски.

В самия край на първото полувреме "сините" направиха резултата 3:0 след отличен пас на македонеца Дарко Тасевски към Гара Дембеле, който предоля двама защитници на гостите и от диагонал изпрати топката в мрежата.

Веднага след подновяаването на играта от главния съдия Даниеле Орсато отборът на Левски стигна до нов гол. Йордан Милиев подаде отлично на Даниел Младенов и той отбеляза втория си гол в мача.

В 87-та минута влезлият като резерва Исмаил Иса с глава увеличи на 5:0 за Левски, а в третата минута на даденото продължение след края на мача Исмаил Иса оформи крайното 6:0 за Левски.

След края на мача "сините" направиха почетна обиколка на стадиона под бурните овации на публиката.

Мениджърът на Дъндолк: За първи път губя с 6:0