Г-н Бакалов, за ваше съжаление ще се обръщаме към вас с обръщението другарю, защото няма как някой друг освен ДРУГАР да изходи подобна глупост. Другарю Бакалов, "похвално" е че комунистите през 15 - 20 години се присещате за омразния ви "фашистки" отбор ЛЕВСКИ, а идеите ви гравитират единствено - от закриване до промяна на името, или създаване на проблеми от всякакъв характер, на най - обичания отбор от всички АНТИкомунисти в България!

Явно две седмици преди срещата ни с вас, на червените другари вече нервите ви не издържат на напрежението! Другарю Бакалов, предполагам как сте придобили титлата си "професор". Всички, които имахме отвратителния "късмет" да живеем в България по време на комунизма знаем, че преди 10-ти XI 1989г. единствено членовете на БКП можеха да стават: кандидати на науките, доктори, доценти, професори и академици, затова не се учудвам, че нападките по омразния за всеки комунист отбор Левски идват точно от един комунист като вас. Ето и въпросите ни към вас:

1. Другарю Бакалов, защо не започнете дебати и искане за смяна на имената на Димитровград и Благоевград - два Български града носещи имената на комунистическите престъпници Г. Димитров и Д. Благоев. Защо не поискате смяната на името на държавната печатница в София носеща името на комуниста Д. Благоев ?

2. Другарю Бакалов, защо не започнете дебати и искане за смяна на имената на хиляди улици в абсолютно всичките български градове и села носещи имената на съветски и български комунисти като Ленин и Димитров и на стотиците улици в София и провинцията носещи имена като: "Комунистически манифест", "Болшевишка комуна", "Комунистическа революция" и т.н., и т.н. Тези имена не ви ли притесняват другарю, "професор" и защо не искате и не поставяте на дебат смяната на имената им в обществото, а искате само смяната на името на стария Софийски отбор (от преди 9-ти септември 1944 г.) Левски ?

3. Другарю Бакалов, публиката на Левски ли вика К.Р за Левски, долу, смърт и други подобни простащини и вулгаризми, или тези неща се скандират единствено от едни прости и неграмотни лумпени (фенове на един друг отбор), всички до един наследници на шумкари, ятаци и комунистически голтаци?

4. Другарю Бакалов, публиката на Левски ли пише по стените на Българските градове обидни слова по адрес на Левски или пак същите лумпени, които другарю Бакалов са всички друго, но НЕ и Българи!

5. Другарю Бакалов знаете ли, че когато и да е играл отбора на Левски срещу отбора на Ботев Пловдив, нашата публика никога не си е позволила да отправя обиди към този отбор, в които да фигурира името на великия Христо Ботев, може да се обижда и без да се намесват имената на Великите Българи, за съжаление комунистическите лумпени, фенове на вашия любим отбор са толкова прости и ограничени създания, че няма как да стигнат до такива сложни умозаключения.

6. Другарю Бакалов, къде бяхте вие и защо не се възмущавахте, когато публиката на друг отбор, навръх НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК 3-ти Март, подкрепиха на стадион Васил Левски един друг, английски отбор, играещ срещу Българския отбор ЛЕВСКИ?

7. Другарю Бакалов, къде бяхте вие и защо не се възмущавахте, когато феновете на другия отбор, навръх НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК 3-ти Март, вяха СРЪБСКИ знамена на БЪЛГАРСКАТА СВЕТИНЯ Шипка и истерично Крещяха KOSOVO JE SRBIJA , KOSOVO JE SRBIJA , KOSOVO JE SRBIJA и подкрепяха политиката на ЧУЖДА държава, въпреки че Косово е ИЗКОННО Българска територия!

8. Другарю Бакалов, лично вас не ви ли притеснява, че 21 години след така наречените промени в България, все още има отбор носещ съветско име?

9. Другарю Бакалов, лично вас не ви ли притеснява, че 21 години след така наречените промени, все още има един отбор в България, който прави чиста комунистическа пропаганда с емблемата си, която представлява комунистическия символ - червена петолъчка, или вие сте комунист и това не ви притеснява, а даже ви харесва?

10. Другарю Бакалов, вие знаете ли че България вече не е Народна Република, а Република, и има закон предложен от една партия и приет от Народното събрание, за забрана на всички комунистически символи, а защо все още никой не е привел закона в действие, другарю професор, защо, и това ли не ви притеснява?

11. И последно, другарю Бакалов, знаете ли че във всяко село, малък и голям Български град, в това число и столицата на България - София, има хиляди паметници на партизани, комунисти, на съветските Альоша, армия, но в огромна част от същите села и градове няма и един паметник на нашите: - Левски, Ботев, Раковски, Бенковски, П.Волов, З.Стоянов, Г.Измирлиев, С.Стамболов, Н.Славков, Н.Ообретенов, Г.Апостолов, И.Драгостинов, Стоил Войвода, Т.Каблешков, Г.Икономов, Г.Обретенов, Райна Княгиня и много други велики Българи, това не трябва ли много повече да ви притеснява, другарю "професор", а не името на стария Български отбор ЛЕВСКИ?

Поне, ако не друго, станахте известен, иначе кой ви знаеше, другарю професор?

НАЦИОНАЛЕН КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ЛЕВСКИ