Старши треньорът обяви очакванията си за утрешния двубой със северноирландците.

"Победата утре е важна. Запознати сме със съперника и не трябва да го подценяваме. Трябва да победим, за да може да излезем с настроение срещу вечния съперник в неделя. След тренировката довечера ще реша на кои ще разчитам. Митко Илиев тренира пълноценно вчера и може да вземе участие в мача срещу Клифтънвил", заяви наставникът на "армейците".

Относно спекулациите около Спас Делев, специалистът коментира, че не е имал разногласия с нападателя от с. Ключ. Павел Дочев не пропусна да коментира и загубата от кипърския Олимпиакос.

"Верига от обстоятелства доведе до този срам. Рано започнахме с грешките. След като получихме гол, можеше да изравним още през първото полувреме. Но не успяхме. Втория гол, който инкасирахме в самото начало на втората част бе решителен за изхода на срещата. Повлия ни психически. Станахме несигурни и допуснахме много индивидуални грешки. Имаше и доста контузени момчета. Няколко неша допринесоха за тази загуба. Имам разбиране към феновете на отбора. ЦСКА може друго и ще го покажем. Във футбола се случват такива неща, но не тряба да се оправдаваме с това. Аз най-много искам да променим случилото се срещу Олимпиакос", завърши Дочев.