Португалецът обаче изказа мнение, че Хари Реднап ще е следващият селекционер на Англия.

Реднап и неговият Тотнъм, в състава си с крилото Бейл, гостуват утре на "Бернабеу" в мач от 1/4-финалите на Шампионската лига. Бейл наскоро преподписа с Тотнъм, но пък днес призна, че не изключва един ден да напусне "Уайт Харт Лейн" в посока чужбина.

Моуриньо призна, че е забелязал таланта на уелсеца още като мениджър на Челси, но отхвърли варианта да го привлече в испанския тим през лятото.

"Бях един от първите, които казаха, че ще е страхотен играч. Казвах това, когато не бе познат на Европа, а само в Англия, така че знам за таланта му", сподели Моу.

"Той все още е млад и има много място за развитие, така че един ден ще стане топ, топ, топ играч. Не се съмнявам в това. Тотнъм не е клуб, който продава. Това е клуб, който купува. Мисля, че няма да е лесно да го привлечем, а и имаме играчи на тази позиция. Имаме Кристиано Роналдо, който играе на същия пост, и Марсело на левия бек. Когато харчиш много пари, го правиш в зони, в които имаш проблем. Не се съмнявам обаче, че Бейл е добър играч", добави португалецът.

Той разкри освен това, че Карим Бензема отпада със сигурност за мача със "спърс", докато за Марсело и Кристиано Роналдо все още остава някаква надежда, предаде БГНЕС.