Форумите на "черно-белите" бяха заляти от мнения по повод продажбата на Крачунов, информира livesport. 

"Крачуна ни е най-перспективния футболист ние го подаряваме за няк'ви 150 000-200 000 на най-омразния отбор на планетата... стига кьорфишеци вече, Бранко да каже, че всичко читаво отива при говеда и чорби поне да нямаме очаквания, не като вчера пак да разправя за шампионски титли!!!!", пише фен на "смърфовете".

ЦСКА ще плати на Локо Пд за Крачунов 250 000 евро, а бранителят ще подпише контракт за 2 години. В договора на Крачунов ще има и клауза, според която "черно-белите" ще получат 50% от сумата при евентуален бъдещ трансфер на централния защитник.

ЦСКА купи защитник на Локо Пд за 250 хил. евро

"И какво излиза? Всичко е един балон и въздух под налягане за пред нас....Нека сега да ми обяснят как ще се борим за Европа като продаваме всичко което има някаква стойност ....Аман от такива сделки.... Ако продаваме, да продаваме навън, а не на шопите.....И да се каже че играем просто ей така без нищо, само за да изтъргуваме някой футболист ..щото каква Европа след като продаваш тези които могат да те закарат там....Ясно да си кажат че сме сателит на шопите и това е.....Явно само за нас феновете Локомотив е нещо повече от касичка.....:", възмущава се друг привърженик на пловдивското Локо.

Има и фенове, които биха предпочели да видят Крачунов в кръвния враг Ботев Пд, отколкото в ЦСКА:
"Той Бранко (бел.ред спортният директор Бранко Милованович) може и да си го е мислил т'ва, ама сигурно Коко (бел.ред. босът Коко Динев) го е отрезвил набързо. Жалко, след 5 години чорбата ще разправят как "техния юноша" Крачунов жъне успехи в Европа. Д***а, много ги мразя тия. По-добре да беше отишъл в сдружението на Бакалов..."