Присо играе в кипърския АЕК Ларнака. През лятото Гонзо до по­следно натискаше да привле­че Присо, след като бе напра­вил консултация и с треньора на Анортозис Станимир Сто­илов.

Наскоро двамата отново са разговаряли, като междудругото Иванов е подпитал Мъри доколко е склонен да се върне на "Герена". Това е ста­нало след отпадането на Лев­ски от Търнава. Тези дни идеята с привли­чането на Присо е станала отново актуална, защото до­верието към Тони Калво е све­дено до минимум. Въпреки на­меците на Тодор Батков за раздяла Гонзо настоява за по­следен толеранс към испане­ца заради близостта си с Лъ­чезар Танев.

Агентът препо­ръча юношата на Барселона, а Георги Иванов иска да запа­зи добрите си отношения с него. Преговори с АЕК Ларнака ще стартират скоро, а евен­туален трансфер е възможен през зимната пауза.

Преди два месеца цената на Присо бе 500 хиляди евро, сините даваха 300 хиляди с много условия, а горе-долу такова ниво стигнаха разходите и по разочаровалия до този мо­мент Тони Калво. Камеру­нецът дори заплаши с бяг­ство, но в крайна сметка сделка нямаше, предаде Novsport.