Уейн Рууни е един от многото играчи, които тази сутрин не взеха участие в сутрешната тренировка на "Карингтън". 25-годишният нападател почти сигурно ще бъде заменен от Димитър Бербатов утре.

Мексиканският нападател Хавиер Ернандес "Чичарито" също не тренира днес заради травмата, която получи в двубоя срещу Стоук Сити през уикенда и ако не успее да се възстанови навреме, Фърги ще избира нападателен дует измежду Майкъл Оуен, Бербатов и завърналия се в строя Дани Уелбек.

Кадровите проблеми на Юнайтед не са само в атака, днес не тренираха също Джони Евънс и Крис Смолинг, както и отдавна намиращия се в лазарета капитан на отбора Неманя Видич. Тяхното отсъствие на практика гарантира, че в центъра на отбраната ще оперират Рио Фърдинанд и Фил Джоунс, докато Антонио Валенсия отново ще бъде на десния фланг на мястото на контузения Рафаел.

Срещата ще пропуснат и полузащитниците Том Клевърли и Дарън Гибсън. В първи кръг от група С "червените дяволи" записаха равенство с Бенфика (1:1), а Базел се наложи над Оцелул (2:1), предаде БГНЕС.