Снощи "трикольорите" загубиха с 0:1 от Уелс на "Васил Левски" и завърши група "G" на последната позиция с едва 5 точки. "Лъвовете" са попаднали в огромна дупка и не се вижда как ще излязат от нея.

За разлика от нас, "драконите" на Гари Спийд са в подем и бъдещето им изглежда розово. Медиите на Острова отбелязват, че Гарет Бейл и компания са смачкали българите на празния "Васил Левски" и домакините в срещата са се отървали само с един гол, предаде livesport.

"Бейл разпиля България на празния "Васил Левски", пише "Дейли Мейл".

"Звездата на Тотнъм нямаше спиране снощи. Гол в края на първото полувреме след феноменален самостоятелен пробив и греда след бомбен шут от воле през втората част. Аарън Рамзи бе лидерът на тима, а Крейг Белами показа най-доброто, на което е способен", пишат още от изданието.

"Бейл засенчи Слай и Арни" е изключително любопитното заглавие на таблоида "Сън" за мача.

"Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и Брус Уилис снимат филм в България, но звездата в града снощи бе Гарет Бейл. Летящото крило превзе и София, след като донесе победата на "драконите" в евроквалификацията с България. Гарет вкара 5-тия си гол в кампанията и втори в рамките на 5 дни на празния "Васил Левски". На съоръжението имаше 1000 зрители, 600 от тях запалянковци от Уелс. Най-добри освен Бейл бяха Крейг Белами и Джо Алън. За защитата на Гари Спийд може да се каже само едно – брилянтна".

"Кампания Евро 2012 за Уелс завърши с победа, "драконите" се справиха с България като гост с 1:0", информира "Скай Спортс".

"Страхотното представяне на момчетата на Гари Спийд продължава. Благодарение на Гарет Бейл, Уелс стигна до успех с 1:0 на стадион "Васил Левски" в София. Временният селекционер на българите направи 6 промени в стартовия си състав от мача с Украйна (загубен с 0:3), но и те не спасиха тима му. Гарет Бейл отново бе звездата на вечерта. Крилото развинти защитниците в бяло в добавеното време на първата част и не остави шансове на вратаря Николай Михайлов".

"Щастлив рикошет и победа за Уелс в София", съобщава "Би Би Си".

Колегите са на мнение, че "драконите" са смачкали българите и че само късметът е спасил вратаря Николай Михайлов. Въпреки това журналистите от авторитетната медия са на мнение, че щастлив рикошет след удар на Гарет Бейл в края на първата част е донесъл трите точки на тима.

"Повечето голови положения бяха за Уелс. Веднъж и гредата помогна на българите. Единственият шанс за домакините бе в края на мача, когато Валери Божинов остана сам срещу Хенеси, но не уцели вратата. Трябва да се отбележи и още едно важно нещо. Капацитет на стадион "Васил Левски", на който се игра мача, е 45 000, а на трибуните имаше едва 1000 зрители. Явно българите бойкотираха отбора си заради слабите резултати напоследък."

Гарет Бейл: Теренът на ”Васил Левски” беше ужасен