Жозе Моуриньо влезе за първи път като треньор на Тотнъм в словесна престрелка с Арсенал - врага от Северен Лондон.

Специалния, който е известен като човек, който не търпи някой да упражнява чувството си за хумор върху него, отвърна на закачка от официалния профил на "артилеристите" в социалните мрежи.

Там се появи отново репортаж от мача Шефийлд Юнайтед - Арсенал (1:2) миналия уикенд за Купата на ФА, като през цялото време на видеото отдолу седеше надпис - "Не е лесно да победиш на "Брамъл Лейн".

Естествено, това е намек за провала на Тотнъм да го направи на същия стадион в четвъртък, когато Жозе и отборът му бяха победени там с 3:1.

Иначе няма обяснение за появата на репортажа - след онзи мач Арсенал игра още два пъти и това са далеч по-актуални видеа, които трябва да бъдат излъчвани.

Но Моу видя закачката, която стана и много споделяна в социалните мрежи.

"Така е, когато нямаш много какво да празнуваш - обърна се той към Арсенал на пресконференцията си преди днешното домакинство на Евертън. - Те са в подобна позиция на нас, но изглежда им остава да празнуват само загубите на Тотнъм.

Може би се целят в титлта да "шампион на Северен Лондон". За мен това не означава нищо, свикнал съм да имам малко по-високи цели и реални трофеи."