Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, сподели очакванията си преди утрешния мач на "червените" срещу австрийския "Адмира" в мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Двата тима излизат на стадион "Българска армия" утре от 20 ч.

"Ще ни липсват доста важни играчи, но имам увереността, че футболистите ми ще бъдат подготвени. Всички знаят, че предстои голям мач за ЦСКА.

Мауридес е голям футболист, а ние го проучвахме дълго време, докато го вземем. Той ще ни е от помощ и трябва да работим правилно с него. Дебютът му бе много добър. Тиаго Родригес, Кристиян Малинов и Николай Бодуров ще ни липсват в четвъртък, но вярвам, че тези, които ще играят на тяхно място ще бъдат на нужното ниво.

"Адмира" е млад, добър отбор. Тяхното ниво на лигата е по-добро от българското и затова имаме респект към тях.

Трудно е да сравняваш едно първенство с друго. По-добре е да сравним успехите на един отбор в Европа за последните 5 или 10 години. Един отбор от България има успехи в този период. Другите трябва да надграждаме.

"Адмира" е добър отбор, ще подходи с респект към нас. Очаквам да дойдат и да се опитат да не загубят мача. Надявам се да имаме различен резултат.

Очаквам равностоен мач. Ако те спечелят, няма да е голяма изненада. Ако ние спечелим, също няма да е голяма изненада", сподели той.