Компютърната игра "Football Manager" е обсебвала и докарвала до крайни емоции всеки футболен фен, решил да я поиграе.

Безсънни нощи пред компютъра, които често завършват с разбита в стената клавиатура, когато отборът ти допусне гол в последната минута.

Изключителният реализъм на играта, която максимално доближава всеки фен до ръководенето на футболен клуб, често води до доста странни истории.

Тя често е основна причина за уволнения и разводи, кара хората да празнуват титли с факли на балконите си, или важни победи с бутилка скъпо шампанско и смокинг в хола.

Доста играчи дори вписват впечатляващите си сезони в своето CV, а официалният сайт на играта реши да събира най-впечатляващите истории.

От носене на лаптоп на собствената си сватба за няколко трансфера, през кръщаване на детето на футболист от играта. Историите са доста пъстри, а наскоро играч сподели такава, свързана с България.

Героят на случката е британецът Тим Пайк, който през 2007-а съвсем случайно започва да играе с отбора на Несебър, който по това време е в родната "Б" група.

Година по-късно, на специалната дата 08.08.2008, е насрочена неговата сватба, а в месеците преди тържеството, той и съпругата му започват да планират своя меден месец.

По това време Тим Пайк вече гради сериозна вирутална кариера с Несебър, докато постоянно се занимава с оферти за почивки в Испания и Португалия.

Съвсем случайно виртуалният мениджър решава да проучи своя Несебър, когато с вълнение разбира, че всъщност градът е на морето.

Той веднага проучава офертите, за да разбере, че две седмици в България, ще му струват колко 5 дни в Португалия.

Тим Пайк успява да убеди съпругата си на почивка в България, без да споменава защо Несебър е токова специален за него.

Приклщчението става почти перфектно за него, защото по време на престоят му в града, футболният Несебър има мач, който той успява да посети.

"Беше като сбъдната мечта", пише той в разказа си.

Той призмнава, че разкрил истинската причина за почивката в България на съпругата си няколко години по-късно.