Румънската звезда на Лудогорец - Клаудиу Кешеру, няма никакво намерение да си ходи от Разград.

Това призна агентът на играча пред медиите в северната ни съседка.

Той заяви, че въпреки изкушаващите оферти, 32-годишният Кешеру е щастлив в Разград и възнамерява да остане до края на кариерата си в клуба.

Румънецът пристигна през 2015-а, като има 108 гола в 182 мача. Той има огромна заслуга за успехите на тима, като на два пъти стана голмайстор на първенството, а във всеки свой сезон минава котата от 20 гола.

"Клаудиу може да отиде в други шампионати, но не иска, защото вече няма финансова мотивация. Спечелил е достатъчно пари, за да си позволи свободата да избира къде да играе.

За него оферти не липсват, включително и това лято. Имаше предложение от Трабзонспор, но той не искаше. Клаудиу има изключително утвърден статус в Лудогорец. Вероятно ще остане в клуба, докато се пенсионира. Собственикът там наистина го обича. Той е един от важните играчи, като член от семейството на Лудогорец е.

И това вероятно е една от причините той да иска да се пенсионира там независимо още колко време ще играе - година, две или три. Той чувства, че още може да играе на високо ниво", заяви агентът му.

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/3164-68134-43840/0331