Съперникът на ЦСКА в Лигата на конференциите - Сейнт Патрикс, също няма да изиграе днешния си мач, а това забърка скандал в Иралндия.

Скромният тим поднесе сензация и победи ЦСКА с 1:0 насред София, но имаше транспортни неволи и не успя да се прибере в продължение на два дни след мача.

Заради това местната федерация отмени мача на Сейнт Патрикс срещу Шелбърн от първенството, което предизвика истинско недоволство в Ирландия.

От тима на Шелбърн излязоха с официална съобщение срещу решението на местната федерация, като според тях независимо от европейските мачове на Сейнт Патрикс и транспортните неволи, отборът е трябвало да играе мача си по план.

Гневната реакция на Шелбърн срещна одобрение и от останалите тимове в лигата.

Това недоволство в Ирландия идва на фона на масово отлагане на мачове на нашите евроучастници, с цялата подкрепа на БФС.

Вече Левски отмени два свои мача, а по един двубой отлобиха ЦСКА и Лудогорец. В началото на сезона у нас бе приета специална наредба, с поред която вече не е нужно съгласието на двата тима за отлагане на мач, а само желанието на един от отборите и одобрението на Футболната ни централа, заедно с телевизията, излъчваща Първа лига.