ЦСКА е разярен и ще изглежда по съвсем различен начин срещу Славия. Това обяви треньорът на "белите" Хосе Мари Бакеро преди сблъсъка между двата тима в неделя от 18:45 часа на стадион "Българска армия".

Испанската легенда бе категоричен, че ЦСКА ще иска да се реваншира на феновете си и ще играе изключително атакуващо в мача от 4 кръг на шампионата.

"Очаквам най-добрия ЦСКА след загубата от Сепси. Всеки отбор, който претърпи такова поражение, играе в следващия много по-интензивно. Няма значение схемата на ЦСКА, защото ги познавам от първенството и мачовете им в Европа.

Разбира се, че имахме много време да тренираме и отборът се подобрява в този процес, но истински важни са официалните мачове, защото в тях може да си види къде и какво трябва да се подобри в отбора. Всеки един ден е една възможност. Футболистите на Славия имат уважение към ЦСКА, но искат единствено победата.

Историята на футбола в България е започнала със Славия, но като излезеш на терена, всеки отбор защитава своята чест. Ще излезем да защитим честта на отбора. Много съм доволен духа на моите играчи, всеки ден се опознаваме все по-добре с тях. Нямаме дългосрочни цели, но има една група от играчи, които искам да се подобряват и да играят все по-добре", завърши Хосе Мари Бакеро.

Преди двубоя Славия е на 12-о място, а ЦСКА е шести, като и двата тима са мач по-малко.