Собственикът на Левски - Наско Сираков, заяви категоричната си подкрепа към треньора Живко Миланов.

След най-слабия старт в 107-годишната история на клуба, треньорската смяна се смяташе за напълно сигурно, но очевидно на този етап такава няма да има.

Ден след третата поредна загуба от началото на сезона, Наско Сираков публикува официално съобщение чрез клубния сайт, в която заяви подкрепа към Миланов.

Ето и официалното изявление на Сираков, публикувано без редакторска намеса:

"Левскари,

Обръщам се към Вас и заявявам с цялата си отговорност подкрепата към наставника на тима Живко Миланов. Както от моя страна като мажоритарен собственик на акциите на "ПФК Левски", така и от страна на ръководството на клуба.

В своята над 107 годишна история "Левски" винаги е показвал и доказвал, че се различава от другите клубове. Така ще бъде и сега! Живко Миланов остана верен на "синята" идея в най-трудните моменти от историята на клуба и няма да бъде използван като "бушон" след неуспешния старт на новия сезон.

Убеден съм, че както той, така и неговия щаб заедно с футболистите искат да се върнем на пътя на победите. Затова те се нуждаят и от Вашата подкрепа! Заедно ще преминем през трудните мигове.

Ваш Наско Сираков"