Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич разкри подробности около ситуацията в клуба.

Той сподели, че някои от играчите, които не са титуляри, са напуснали, но според него няма да има други промени в състава преди подновяването на шампионата.

Крушчич вярва, че ЦСКА може да спечели Купата на България, където тимът ще играе полуфинали срещу Ботев (Пловдив). Сърбинът допълни, че не би се радвал, ако Левски фалира, за каквато заплаха се говори в последните седмици.

"Това не беше класическа пауза. Бяхме под карантина. Това е особен вид стрес, а не почивка. Нашият клуб искаше максимален брой мачове, ако може всичките. Но решението е такова и няма какво повече да го обсъждаме. Напускането на някои от чужденците е факт. До някаква степен това ще се отрази. Албентоса е пример за добър футболист, но щеше да пропусне следващите три месеца. Напуснаха ни футболисти, които не са играли много при нас. Само от Отабор очаквахме повече. Анита си тръгна сам, поиска да се прибере у дома. Гръбнакът се запазва и няма да се разделяме с повече футболисти", каза Крушчич пред БНТ.

"Купата не е просто цел, а моята лична цел. Всички футболисти го искат. Всеки мач ще играем да го спечелим. Победихме Ботев на два пъти и не мислим за мачовете от преди година срещу този съперник.

"За българския футбол е по-добре ако Левски и ЦСКА са си на мястото. За българския футбол не е добре да го няма Левски, но всеки трябва да си носи последствията. В ЦСКА всеки си е на мястото и знае какво прави", завърши наставникът.