Константин Папазов се съгласи да говори пред Българското национално радио за ситуацията в Левски след днешната среща на фенове и акционери. В неделя той обяви, че чака от Дубай пакета с акции на клуба, които да му бъдат пратени от Васил Божков.

"Не знам какво време е необходимо за изпращането им - каза баскетболният специалист. - Като стигнат акциите, ще ми се обадят, ще ги видя. Един-два дни не решават нещата. Продължавам да съм оптимист за тези акции.

С моето изказване ангажирам и доста авторитетен човек. Няма да си позволя да си фантазирам. Да не говорим за нероден Петко. Ще говорим за акциите, след като дойдат.

Шумно се афишираше, че Левски ще фалира, но не вярвам че ще се стигне дотам. Г-н Божков и г-н Попов изпълняваха 12 месеца и повече задълженията си и Левски вървеше добре.

След като дойдат акциите, тогава ще преспя една нощ и ще кажа идеята си. В България може някой да открадне идеите ми. В България интелектуалната собственост не е защитена.

Минал съм през абсолютно всичко - възходи, падения, фалити. Смятам, че е абсурдно Левски да фалира. При мен в моята глава е Левски да успее. Дали ще успея да реализирам идеите си е друг въпрос. Ако успея да накарам всички, които обичат Левски да помогнат, това ще е добре за Левски. Това са между 800 хиляди и един милион. Левски може да си позволи максимално да се самоиздържа. Марката и синята общност могат да акумулират пари.

Бюдежът е отражение на реалната действителност. Ще е толкова, колкото си спечелим и реализираме. Всички собственици идват с желание да угодят на феновете и грешат."

Около темата с афишираните оставки в Левски на изпълнителния директор Павел Колев и треньора Петър Хубчев, баскетболният специалист обяви:

"На 14-ти май като дойде времето за оставката на Павел Колев, то тогава ще говорим. Той обяви, че е готов да напусне на 28-ми април. Има време до 14-ти май.

Сега съм се концентрирал върху пристигането на акциите. Като те дойдат, ще има втора серия. Ние трябва да бъдем за пример как трябва да се прави спорт в България.

Спечелването на купата на България този сезон е най-важната цел сега. Феновете заслужават да бъдат наградени със спечелването на трофея.

Като има кауза и хора, идват и парите. А те в 21-ви век са необходимост".