Любослав Пенев прие спокойно загубата на неговия ЦСКА от Черно море с 0:2 във Варна.

Пенев загуби за втори път официалния си дебют начело на отбора, като не може да победи в общо три такива случая. Заяви, че е доволен от някои неща, които отборът му показа и че играчите му са мотивирани да усвоят идеите му:

"Инкасирахме загуба. Като цяло в някои моменти бях недоволен, но в други се получи това, което исках. Продължаваме да се готвим, ще анализираме този двубой и това е пътят. Само трябва да извадим необходимите поуки.

Трябва да се подобрим във всяко едно отношение - всички елементи от футболната игра. Опитвам и правя ротации редовно. Когато преценя, че футболист има качествата, го пращам на конкретна позиция. Бикел се справи добре и оправда очакванията.

Всички футболисти пасват, но в някои мачове ще има промени. Колкото и да звучи банално, готвим се мач за мач. Запознавам се бързо с всичко. Доволен съм, тренираме добре. Днес не се получи това, което бяхме подготвили, но в никакъв случай няма да се откажем.

Не мога да кажа колко време трябва. Ще работим срещу времето. Първенството започва и всичко ще се оправя между мачовете. Момчетата разбират това, което искам, но то трябва да мине през практиката. Не ни е страх и те искат да научат много бързо.

Оставят ни директни двубои, но и с другите съперници. Не трябва да се отпускаме в нито един мач. За ЦСКА няма маловажни мачове. Във всеки мач всеки ще е максимално концентриран, както бе и днес".

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/14749739/013100