Пребитият в сряда сутринта директор на маркетинга в Левски Цветан Вълчев е стабилизиран, но състоянието му остава тежко и с опасност за живота, твърди вестник "Меридиан мач".

От клуба засега пазят мълчание за новини около състоянието на своя служител.

Вчера той е преминал нов ядрено-магнитен резонанс, който да покаже какво развитие са претърпели травмите му след интервенциите в УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ". Вълчев има проблеми с дишането, причинени от хематом.

Освен четирите фрактури на черепа, той е и със счупени ребра от побоя. Лекарите обаче са категорични, че няма да се нуждае от нови тежки операции на главата. Вълчев дори е успял за кратко да се види с роднините си, след като е бил изведен от интензивното отделение.

В сряда сутринта двама неизвестни засега нападатели пребиха зверски директора в Левски пред офиса му на стадион "Георги Аспарухов". Те избягаха и бяха заснети от охранителни камери, но засега няма вести от МВР за извършени арести.

Говорител на Националния клуб на привържениците на "сините" отхвърли най-разпространяваната засега в медиите версия - че Вълчев е бит от фенове на отбора.