Реал Мадрид е готов с подготовката на пищната церемония, на която Килиан Мбапе ще бъде представен като ново попълнение.

Трансферът бе обявен преди старта на Евро 2024, а желанието на всички в клуба е церемонията на стадион "Сантяго Бернабеу" да се състои на 16 юли. Или с други думи - два дни след финала на Европейското.

Според местното издание Sport в Реал са готови с приготовленияра и със сценария, но има една голяма въпросителна. Ако Франция стане европейски шампион, Мбапе със сигурност ще предпочете да празнува със съотборниците си и да се включи в шампионския парад, а не да пътува веднага до Мадрид.

Затова към момента в Реал изчакват, преди да обявят официално грандиозното събитие.

По предварителни разчети ще бъде издигната сцена, до която Мбапе ще върви по коридор от фойерверки под формата на огън. Походът на футболиста ще бъде придружен от музика на известна група, чието име все още не се разкрива. Играчът ще бъде заснет от камера с 360-градусов изглед. На сцената ще го очакват президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес и почетният президент Хосе Мартинес Санчес.

Очакванията са стадион "Сантяго Бернабеу" да бъде пълен до краен предел, което ще счупи рекорда за представяне на нов футболист.