Станимир Стоилов ще погледне към Бразилия и за лятната селекция на Левски, твърди "Тема спорт".

Треньорът на Левски дори вече е набелязал крило и централен нападател от страната, като се надява клубът да успее да осъществи сделка за правата им.

Именно от Бразилия пристигнаха две от новите попълнения на "Герена" през зимата, като на този етап изглежда, че те ще се окажат доста добри попадения от страна на треньорския щаб.

Особено крилото Уелтън, който за шестте си мача със синия екип показа страхотни качества и не спира да тормози противниковите отбрани.

Добро впечатление прави и левият краен бранител Цунами, макар той да бе един от грешниците в дербито срещу ЦСКА, след като си изкара червен картон за излишно грубо нарушение.

И двамата пристигнаха през зимата с ниски лични условия, а Стоилов се надява по подобна схема да успее да вземе нови двама бразилци.

Това изобщо не е първия път, в който Стоилов залага на подобноа селекция, защото при предишният си престой именно той и Наско Сираков доведоха Жоазиньо, Зе Соарес и Жеан Карлос в Левски.

И тримата се оказа доста силни състезатели, които впоследствие Левски продаде за добри пари в Русия и Украйна.

Почти сигурно е, че след края на сезона бъдеще в Левски няма да има за няколко човека от настоящия състав. Това са вече "замразените" Радослав Цонев и Иван Горанов, както и Здравко Димитров. Все още нов договор пък няма Георги Миланов, който може да се окаже свободен агент от лятото.