Стойчо Младенов говори пред медиите ден преди сблъсъка на ЦСКА срещу норвежкия Бодьо/Глимт.

Двата тима се изправят утре от 19:45 на "Васил Левски", в мач от групите на Лигата на конференциите.

Треньорът на "червените" изтъкна силните страни на норвежкия опонент, но също така заяви, че ЦСКА ще има огромно предимство заради 12-ия игра по трибуните.

"Очаквам добра игра. Да надделеем и да спечелим мача. Това е целта и върху това работим. Този мач само може да ни помогне за самочувствието и увереността, за победата над Левски говоря. Порадвахме се в съблекалнята и веднага започнахме да мислим за двубоя, който е утре.

Няма слаби отбори. Всеки търси победата. Тяхната схема е почти като нашата. Въртят триъгълника в центъра на терена - двама офанзивни или двама дефанзивни. Имат много добре играчи. Физически здрави, но и технични. Те правят висока преса, имат бързи хора.

Надявам се да се справим по най-добрия начин. Всеки мач има своето значение. Играем у дома пред 12-ия ни играч. С помощта на публиката ще победим. Важни са трите точки, важно е да защитим името на ЦСКА в Европа.

Ако вземем точките, ще бъде добре за настройката преси следващите мачове в групата. Футболистите ми са възстановени на 100%. Всички са здрави, с изключение на тримата оперирани и трайно контузени", сподели Младенов.