Левски обяви подписването на договор с нов рекламен партньор.

Става въпрос за австрийската компания "BELFRY Group", с която "сините" подписаха контракт до края на календарната година.

Разбира се, тук не става въпрос за генерален спонсор или голям инвеститор, който да реши проблемите на клуба в дългосрочен план.

Партньорството обаче може да помогне поне за някои от належащите плащания, които са надвиснали над столичния гранд.

За никого не е тайна изключително тежкото положение на клуба, като дори собственикът Наско Сираков призна, че професионалния лиценз за следващия сезон е сериозно застрашен.

Очаква се в следващите дни да има повече яснота за реалната ситауция от Наско Сираков, а по повод новия рекламен договор, в официалния сайт на "сините" бе публикувано следното:

"ПФК Левски" подписа договор с нов рекламен партньор - BELFRY Group. Срокът на контракта е до края на 2021 година.

BELFRY Group е базирана в Австрия и предлага всеобхватен и разнообразен набор от услуги в областта на създаването, разширяването и поддържането на инфраструктура в региона на Централна и Източна Европа, както за публичната сфера, така и за частни клиенти. Философията на компанията се базира на високоефективното изпълнение, основаващо се на дигитализирани процеси и на решения, които спестяват както разходи, така и ресурси в интерес на клиентите и на околната среда.

"ПФК Левски" благодари на BELFRY Group за търпението и решимостта да се обвърже с най-голямата и популярна марка в България", коментира президентът на клуба Наско Сираков. "Надяваме се, че това сътрудничество ще бъде от полза за двете страни и ще създаде дългосрочна връзка между нашите две марки", допълни той.

"BELFRY има дълга история в подкрепата си за спорта и културата в Централна и Източна Европа, компанията ни е решена да продължи да отстоява ценностите на спортсменството и екипната работа, които се представляват в най-висока степен от "Левски", заяви Атила Богнар, член на борда на директорите на BELFRY Group".