Сръбският треньор на Арда Славко Матич направи скандални разкрития след равенството 2:2 с ЦСКА. Бившият футболист на “армейците”, който понастоящем води кърджалийския тим, разкри за бойкот срещу него, както и за редица други проблеми в отбора.

“Изиграхме много силен мач, можехме да победим. Представихме се много добре срещу силен отбор. Проблемът е постоянстовото. Имаме млади играчи, които почти не са играли. Освен това има някои неща от първия ден, в който дойдох”, започна бившият защитник, който игра и за Славия у нас.

“Човек трябва да е достоен, но нещата не вървят както трябва. Имаме вътрешни неприятности и съм много разочарован. При вас идва един честен треньор и въпреки това има хора, които работят срещу нас. Исках да подам оставка след мача с Локомотив (София), но нека ме изгонят. И да знаете - Крумов не е контузен, аз го изгоних от групата. Жуниньо също. Причината е, защото не работят за доброто на отбора”, продължи ядосаният треньор.

Сърбинът бе категоричен, че работи по 10-12 часа на ден и е на стадиона постоянно, но има конкретни хора, които работят срещу него и се опитват да му пречат.

“Много съм щастлив, че момчетата се раздадоха на 200%. Нека ме изгонят, няма проблем. Моето желание е с момчетата да продължим да работим, но има много неща, които не са в наша полза. Това е сериозна работа. Рубежич не е контузен. Не са му приготвили зелена карта за COVID и аз нямам друг защитник. Това е въпрос на администрация. Има група хора, които не са с мен. Аз съм сериозен, професионален. Ако имам един играч, който се оплаква, веднага си отивам”, обобщи ситуацията той, след което честити победата на бившия си отбор.