ЦСКА публикува на страницата си във фейсбук и на официалния сайт новина, която озадачава.

В текста се уточнява, че отношенията между новия треньор Саша Илич и ръководството са "на ежедневна база и в пълно разбирателство", а също така вече е ясно, че новите играчи са одобрени... от единствения човек, чието мнение за тях е важно в който и да е нормален клуб в света. Именно - на треньора.

Ето и цялата новина, с която ЦСКА очевидно иска да поразсее някои слухове и публикаци из родните медии около отбора.

"Взаимовръзката и работата между треньора Саша Илич, ръководството и собствениците на клуба са в абсолютен синхрон на всички нива. Напрежение между тях не е имало, дори напротив - комуникацията е на ежедневна база, по всички въпроси и в пълно разбирателство.

Основните теми, които се обсъждат в този период, разбира се, са трансферите като по този въпрос има пълно единомислие, а обобщени накратко фактите звучат така:

- Брадли де Нойер и Лазар Туфегджич бяха селектирани и привлечени по изискване на Саша Илич.

- Станислав Шопов, като перспективен млад българин, беше предложен на треньора от ръководството и категорично одобрен от Илич.

- Данило Асприля не е опция за трансфер в ЦСКА. Футболистът беше предложен на клуба, но треньорът не го одобри. Всяка друга информация в медиите е плод на спекуалции.

- По желание на Саша Илич клубът прави всичко възможно да привлече още двама нови футболисти, поискани лично от треньора.

- Отново по желание на Саша Илич се водят преговори за разтрогване на договорите на трима футболисти.

При официализиране на раздялата, тя ще бъде съобщена първо от клуба."