Треньорът на Берое Димитър Димитров показа самочувствие след поредната победа на заралии над "Левски". Тимът на Херо спечели трети пореден мач като гост на стадион "Георги Аспарухов", а по думите му футболистите на старозагорския тим дори не са разгърнали пълния си потенциал при успеха с 2:0 днес.

"Вижте, в моментното състояние на отборите, дори и откъм потенциал, нашият отбор е по-добър. Колкото и нескромно да звучи. По отношение на заплатите сме на космическо разстояние от "Левски" и от това, което е било. Смятам, че още имаме какво да покажем и играхме на 50-60% от максимума си. Но и това бе достатъчно, за да спечелим. Но сме длъжни да покажем още по-добри неща в следващите мачове", убеден бе Димитров.

"Понякога съдбата помага. Късметът е част от футбола. В Стара Загора, ако си спомняте, имахме тотално превъзходство, 22 или 24 удара, но загубихме. Сега съдбата е на наша страна", добави още Херо.

Той сподели, че селекцията все още не е приключила, а това ще се случи едва когато пристигнат още двама външни халфове. Единият от тях вече е подписал договор с клуба. Другият все още не е сторил това.

 

 

Димитров смята, че са нужни още поне трима играчи и сподели, че целта е влизане в шестицата и борба за Лига Европа.