Михал Пробеж ще продължи да работи като селекционер на Полша и след края на Евро 2024, където поляците не успяха да прескочат груповта фаза. Те записаха две загуби в двата си мача до момента (срещу Нидерландия и Австрия), а днес им предстои мач без каквото и да било значение срещу Франция.

Президентът на местната федерация Цезари Кулеша заяви пълната си подкрепа към треньора Пробеж и увери, че той ще продължи работата си със селекцията и занапред.

Селекционерът застана на поста през есента на 2023 година, наследявайки Фернандо Сантош, а под негово ръководство поляците успяха да се класират за Европейското, след като във финалния бараж победиха Уелс след изпълнение на дузпи. Преди това той бе оставил добри впечатления с работата си в младежкия национален отбор на страната, който бе в една група с България.

Досега Пробеж е водил поляците в 10 мача, като е спечелил 5 от тях, 3 са завършили с равенство, а двете му загуби са в двата двубоя на Европейското в Германия.

Кариерата му преди да се захване с националните отбори на родината му преминава предимно на местна почва, където е водил девет различни отбора.

Има и няколко месеца в гръцкия Арис (Солун) преди повече от десетилетие.