Зинедин Зидан свали картите на масата и изрече гласно това, което вестниците в Мадрид пишат от седмици. Треньорът няма търпение да се раздели с Гарет Бейл и трансферът на уелсеца извън Реал е съвсем близо. Не е ясно само къде отива крилото.

"Надявам се, че той ще си тръгне скоро - каза Зидан след загубата от Байерн в контрола в Хюстън, САЩ. - Не е нищо лично, но е най-добре за всички ни. Работим по трансфера, дали ще е до 24 часа, или до 48, но ще имаме развитие."

Гарет Бейл спечели четири пъти трофея в Шампионската лига с Реал, като три пъти помогна да го направи треньора Зидан. Като в два от финалите имаше основна роля, особено в този с Ливърпул преди година (2 гола като резерва за 3:1).

"Зидан е позор - каза в отговор агентът на Бейл - Джонатан Барнет, разбрал за изявлението на френския треньор. - Той не показва никакво уважение към играч, който винаги е давал всичко за Реал."

Самият футболист иска да остане, но никой в клуба не го желае. Заплатата му е огромна и едва ли има повече от 3-4 отбора в света, които могат да си я позволят.