Уникална и куриозна ситуация се случи по време на студийното превю на мача Уулвърхемптън - Ливърпул за Купата на ФА, завършил 0:1 във вторник вечер.

Преиграването от турнира бе предхождано от разговор в студиото на BBC между водещия Гари Линекер и бившите играчи на "червените" и също английски национали - Дани Мърфи и Пол Инс.

Но разговорът не тръгна гладко. Докато Линекер представяше гостите си, съвсем ясно и силно се чуха звуци, които асоциираме с филми за възрастни.

Водещият се разсмя и искрено каза: "Не знам дали чувате това и не знам откъде идват тези звуци", но продължи да изнася въвеждащата си реч.

Социалните мрежи, разбира се, пламнаха.

"Явно някои в BBC побързаха да правят секс, преди да започне мачът, за да не го пропуснат", смееха се хиляди коментиращи.

Линекер по-късно пусна снимка на диктофон, залепен за гърба на стола му в студиото, като очевидно именно от там са идвали записаните звуци от секс.

"Като за такъв саботаж, беше доста забавно", написа някогашният топ голмайстор на Англия, придружавайки публикацията си с емотикончета за смях. Медията се извини на милионите, които са гледали предаването, като написа:

"Поднасяме извинения на всеки зрител, който се е почувствал оскърбен от чутото в студиото по време на живото ни предаване на футболния мач."