Кристиано Роналдо счупи нов рекорд, но този път извън футболното игрище.

Португалската суперзвезда публикува снимка в социалните мрежи, която само за 24 часа се превърна в най-харесвания пост на спортист.

Роналдо публикува снимка със своята половинка Джорджина, на която двамата държат снимка от видеозон и съобщават, че очакват близнаци.

Само за 24 часа тази публикация събра умопомрачителните 27,1 милиона харесвания в Инстаграм.

Така Роналдо отвя Меси по този показател, защото именно на аржентинеца принадлежеше това постижение в спора между феновете им за това кой е по-популярният.

Снимката на Лионел Меси с екипа на ПСЖ и със семейството му на "Парк де Пренс"малко след подписа, имаше малко над 22 милиона харесвания.

Роналдо също така има далеч повече последователи в Инстаграм, като страницата на португалеца се следва от 360 милиона души, докато тази на Меси от 278 милиона.

Иначе близнаците, които Кристиано и Джорджина очакват, ще са петото и шестото дете на португалеца, също така второ и трето от сегашната му приятелка.

Първите три деца на португалеца - Кристиано младши, както и близначците Ева и Матео, са от сурогатни майки, чиято самоличност ще остане тайна.