Самият Байевич в момента е в родния си град Мостар, където си почива, но явно не спира да прави планове за лятната селекция на отбора.
"Не сме отправили никакви оферти, защото проучваме. Имаме много голям списък, в който само защитниците и халфовете са 50 човека", каза още Байевич.
АЕК завърши на 2-о място в плейофите за място в Шампионката лига след края на сезона, но не успя да вземе квота за най-комерсиалното състезание на есен.
Все пак за АЕК е малка утеха включването в Лига Европа в последния елиминационен кръг преди груповата фаза.
"Все още не сме подписали с нито един нов футболист, което не бива да ви учудва. Ние ще прегледаме всички възможности преди да предприемем каквито и да е стъпки", каза Байевич.
Така той отговори на въпрос дали дясното крило на Ред Бул (Залцбург) Адмир Владавич ще се премести в гръцката столица. 28-годишният Владавич е роден в Мостар, също като Байевич и беше трансферна цел тази зима за три клуба от Бундеслигата- Хановер'96, Бохум и новака Санкт Паули.
Самият Владавич пък призна, че иска да работи с Байевич:
"Имам оферти в ръцете, които от икономическа гледна точка са много добри. Но аз искам да работя само с него, въпреки че все още нищо не е ясно".