Видеоблогът на Дир.бг ще ви намигне с всичко, което може да сте пропуснали, докато гледате мачовете или сте до магазина за бира между тях. Ще ви ориентира какво предстои, какво мислят световните медии, звездите, как ехтят социалните мрежи, толкова важни и влиятелни в наши дни.

В "Деян от Corner" ви посреща Деян Веселинов. Лице и глас от спортни студия, коментари, предавания и блокове на телевизии с национална значимост, днес той е част от екипа на Дир.бг и ще "ви води" до Русия с голямата си страст...

Тоест, с голямата ни обща страст - спорт и футбол.

В третия епизод на 18 юни:

- Изпуснатата дузпа на Меси и пакостите на това голямо дете Марадона са темите около аржентинския старт на първенството. Въпрос за 100 000 лева в едно друго предаване: Кой може да нареди на Дон Диего какво да прави и какво - не?

- Световният шампион Германия се залюля от мексиканските бързаци, а в Мексико се разлюляха от земетресение при празненствата. Ето такива мачове правят Световното първенство велико!

- Бразилия не успя да победи, Неймар не успя да излъже всички 11 швейцарци на терена (и може би 8 милиона пред телевизорите), въпреки че опита.

- Не пропускайте рубриката ни за залози, където до момента сме като Кристиано Роналдо пред испанската врата - безпощадни и без грешка.